.:: Main Menu ::.
 


.:: Clock & Calendar ::.
.:: Our Wishes ::.
.:: Last Updated ::.
[ 13 October 2009 ]






Main » Guestbook [ New entry ]

Pages: 1 2 3 »
1-15 of 31 messages displayed
0   Spam
31. zis [zisdixie]   (2011-08-23 6:30 AM)
ahakzzz..

Salam abg man aka jeopardise..hehe ni zis dari mIRC server webnet dulu..masih ingat tak?
hehe anyway zis dah lama stop develop website ni..sebab skarang ni lebih tertumpa kat http://mymoviesreview.com biggrin ada masa jemput lah melawat kat sana pulak..hehe..anyway thanks cuz sudi melawat sini smile

0   Spam
30. Mohamad Rozman bin Besiri   (2011-08-23 6:22 AM) E-mail
Salam. First of all saya amat terkejut apabila Google results menunjukkan ada nama saya kat website ni lalu terus berkunjung ke sini. Tahniah sebab ada kemampuan dan keinginan untuk buat website yang gempak.

Kalau nak source code aku boleh bagi free untuk tujuan development. It's just an e-mail away.

0   Spam
29. zis [zisdixie]   (2010-11-25 5:41 AM)
ahakzzz..

haha cikjepun..belum ada masa nak buat..lagipon ni saje test2 aje..
nanti nak buat yg baru..haha


0   Spam
28. CikJepun   (2010-11-23 4:11 PM) E-mail
happy Cantik website tapi banyak coming soon soon tu cepatkanlah sikit hahaha

0   Spam
27. zis [zisdixie]   (2010-05-31 10:02 AM)
ahakzz..

thanks technoboyz..biasa2 je ni..saje testing buat website..nanti nak buat yg baru plak..hehe


0   Spam
26. zis [zisdixie]   (2010-03-16 11:32 AM)
hai fruddy,
what do u mean by crazy? surprised

0   Spam
25. zis [zisdixie]   (2009-12-31 7:16 AM)
ahakzzz...
thanks sha sebab sudi melawat website yg sik brapa tok..hehe..zis blom ada masa gik mok update..klak dah ada masa zis update balit..doakan zis cepat kaya k? haha happy

0   Spam
24. Sha   (2009-12-30 4:55 AM) E-mail
zis.....kacak web zis tok...sha suka nangga designnya....best zis... biggrin

0   Spam
23. zis [zisdixie]   (2009-10-02 6:34 AM)
thanks duda sebab sudi melawat website zis ni..hehe..rajin2 laa melawat lagi sebab zis akan sentiasa update website ni nanti.. biggrin

0   Spam
22. duda   (2009-08-17 9:47 PM)
semekom... hebat jgk laman web ko biggrin , anyway.... good job biggrin

0   Spam
21. zis [zisdixie]   (2009-07-09 2:22 PM)
thanks everyone for visiting my site.. biggrin

0   Spam
20. zalier   (2009-07-04 12:30 PM) E-mail
have a nice day........

0   Spam
19. zis [zisdixie]   (2009-05-27 7:24 AM)
HEHE..WHERE R U GUYS COME FROM?
ANYWAY..THANKS FOR VISITING MY WEBSITE.. smile

0   Spam
18. zis [zisdixie]   (2009-05-16 9:35 AM)
miro and lebedb..
i'm so sorry..i cant understand ur language..
can u guys speak in elnglish plzz?

0   Spam
17. zis [zisdixie]   (2009-05-07 3:04 PM)
igoryans..
can u speak english? sowie i cant understand what r u talking about..hehe

1-15 16-30 31-31

Name *:
Email *:
WWW:
Code *:
.:: Login form ::.
.:: Announcement ::.










.:: Search ::.
.:: Site friends ::.
 

    My Movies Review

     

      PINOYBANDS

       
.:: Statistics ::.

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Who is online:
Greeting to our newest member:
  • waxirewion [ 2013-12-07, 1:05 AM ]


  • .:: All content Copyright © of Pro-Intel Consultant 2008 - 2010. All Rights Reserved Original ® By [ zís ] ::.


    Disclaimer: We are not responsible of any losses or damaged that occur because of using the information in this website.


    == Designed and created by [ zis ] ==||== Hosted by uCoz ==